fbpx

Adrian Teleșpan dă din casă despre ce știe cel mai bine să facă: să fie original și să scrie. Am scos de la el cele mai mișto istorioare și trucuri despre cum să scrii și să vorbești eficient.
Și cum atunci când îl ai invitat pe Teleșpan nu știi niciodată ce urmează, să nu vă așteptați nici voi la un dialog clasic, scorțos, după rețetă. Vă dau doar un hint: legătura dintre ayahuasca, sinceritate și comunicare. ?
Aviz amatorilor care vor să afle adevărul gol-goluț despre Teleșpan: este într-o perioadă în care nu poate să mintă. Îl „seacă pe inimă” ?. Ascultați până la capăt ca să aflați ce a pățit. ?
SHIFT, Podcastul este un proiect din care-mi propun să scot de la invitații mei cele mai bune, utile, rapide, eficiente tehnici de comunicare pe care să le folosiți zi de zi, acasă și la serviciu, ca să vă faceți viața mai ușoară, indiferent ce meserie aveți.
Sper să-l găsiți util și mișto de ascultat. Accept orice feed-back și sugestii. Spuneți-mi ce părere aveți, ce v-a plăcut și ce nu v-a plăcut. ?❤️
Video & Photo Credit: Remus Achim ?
Nu uitați să dați subscribe canalului SHIFT, Podcastul ca să aflați secretele, tehnicile de comunicare dezvăluite de viitorii mei invitați. Promit să fie la fel de mișto ca Teleșpan. ?
Meniu