fbpx

Cum să scapi de emoțiile negative, de anxietate sau depresie ca să comunici eficient. În acest episod al SHIFT Podcast discut cu psihologul Marilena Gheorghiță despre tehnici antistres pe care le poți aplica chiar de astăzi ca să depășești cu bine cei doi ani de pandemie și izolare socială.

Cele mai noi studii arată că numărul cazurilor de depresie a crescut, în pandemie, cu aproape 40%, iar traumele vechi s-au agravat. Așa că sper să-ți fie de folos acest episod, ca să treci mai ușor peste greutățile acestei perioade.

Acest podcast de comunicare conține tips and tricks eficiente împotriva emoțiilor, anxietății, depresiei accentuate de criza sanitară. Este un podcast de comunicare util pentru tine dacă ești antreprenor la început de drum, copleșit de grija facturilor și a zilei de mâine; angajat terorizat sau umilit de șeful agresiv la serviciu; șef care dorește să fie mai productiv și să-și conducă echipa spre succes prin empatie (noul skill esențial căutat de marile companii și numai pentru leadership eficient); părinte, în special mamă, copleșit de telemuncă și școala online; elev sau student, afectat de restricțiile pandemiei.

Cu ce te alegi din acest podcast de comunicare? Afli tehnici concrete prin care să te ajuți și să-ți schimbi starea de spirit. Să faci shiftul de la tristețe la bucurie, de la depresie la stare de bine, indiferent de situațiile prin care treci.

___________________________________________

Nu uita să dai subscribe canalului Shift Podcast ca să beneficiezi de toate tehnicile de comunicare dezvăluite de mine și invitații mei. Dacă îți place și ți se pare util conținutul, dă like, comment, download, share. Spune-mi cu ce ai rămas, ce îți este util sau ce sugestii ai pentru a îmbunătăți conținutul interviurilor. Dă de veste și altora despre SHIFT Podcast. Îți mulțumesc că ești aici! ?❤️

___________________________________________

SHIFT by Valentina Pufulescu este și pe Facebook, Instagram, Linkedin, TikTok, www.valentinapufulescu.ro.

Meniu