fbpx

Shift by Valentina Pufulescu

Comunică cu atitudine și sens în fața oricărui public.
Prezintă-te în cel mai bun mod posibil.

Curs public speaking
Vorbește în public cu încredere

Trainer calificat, cu experiență de peste 21 de ani în Televiziunea de Știri, Public Speaking, Media Training și Consultanță Media.

Curs 99% practic – exerciții practice, tehnici rapide și eficiente, testate de mine în cariera de jurnalist de televiziune, trainer și speaker.

9 ore de curs practic – Antrenăm vocea, carisma, postura, dicția, respirația, structura mesajului, scrierea creativă, spontaneitatea, pregătirea și livrarea mesajelor, prezentări, discursuri, interviuri.

Include jocuri și tehnici anti-stres, gestionare a lapsului, întrebărilor incomode, memorare, concentrare, predare informală, pregătirea unei prezentări eficiente în Power Point.

Obiective Curs Public Speaking

Vrei să vorbești în public cu încredere, atitudine și curaj? Fiecare dintre noi avem un mesaj de transmis, fie că suntem lideri de echipă, antreprenori, profesori, traineri sau pur și simplu ne dorim să fim auziți. Acest lucru este posibil datorită abilităților pe care le obții în urma acestui Curs de Comunicare.

Iată ce vei învăța la cursul practic de vorbit în public:

 • Cum să-ți stăpânești emoțiile, indiferent de situația în care ești;
 • Tehnici rapide și eficiente, demonstrate științific, de dicție, respirație, postură, vorbire spontană, scriere creativă, comunicare eficientă;
 • Tehnici concrete de susținere a unei prezentări sau a unui discurs de impact;
 • Tehnici de adresare, întrebare, memorare, concentrare și persuasiune;
 • Cum să spui și să scrii povești relevante și convingătoare pentru publicul, comunitatea ta;
 • Mișcări fizice, de postură și respirație pentru controlul tracului, avizate de antrenori de fitness, kinetoterapeuți, neurobiologi;
 • Regulile prezentărilor și discursurilor de calitate (cum se pregătește, scrie, livrează mesajul);
 • Tehnici de educare a carismei;
 • Cum să te folosești de tot corpul și toate simțurile ca să transmiți un mesaj ușor de înțeles;
 • Cum să te apropii de public și să-l ții în filmul tău;
 • Cum să ieși elegant din situații jenante atunci când ești în public;
 • Cum să răspunzi publicului agresiv;
 • Recomandări alimentare: alimente și băuturi permise și interzise înainte de a vorbi în public;
 • Cod vestimentar. Reguli de aur pentru credibilitate și autenticitate;

Ce spun clienții Cursului de Comunicare SHIFT?

„Valentina is an excellent teacher! After her Media Training, as a spokesman for my company, I am able to deliver compelling TV interviews and press conferences about our multinational’s products. I loved this course so much that I sent my team leaders too to learn how to craft a TV interview, a speech, a presentation, or a press conference. They were also thrilled with Valentina’s teaching techniques. She’s fun, empathetic, easy-going, and a true professional! She made learning fun and helped us shine! Thank you, Valentina! Keep up the great work! It’s obvious that you are passionate about your work. Hugs!”

Vedrana Ivic
Head Of Marketing Communications and Digital at Global Payments Inc.

„Recomand cursul Valentinei tututor directorilor de companii și șefilor de departamente. Când am venit la curs, am crezut că absolvisem facultatea, dar după primele 20 de minute mi-am dat seama că sunt încă new entry la liceu. Am o părere bună despre mine, dar nu știam că am atât de învățat. Trebuie să asculți și să fii deschis la multe repetiții. Am învățat să vorbesc direct, scurt, la obiect, cu sens. Exercițiul de respirație diafragmatică mi-a schimbat complet viața și l-am dat mai departe și copiilor mei. M-a relaxat foarte mult și m-a învățat să-l folosesc ca să-mi controlez emoțiile și să nu mai rămân fără aer în mijlocul cuvântului. Recomand din tot sufletul cursul Valentinei! Este o investiție minimă în tine, cu rezultate pe viață.”

Daniel Bogiu
Country Manager Romania AKCENTA CZ 

„Un curs extraordinar pe care trebuie să îl urmeze orice antreprenor, indiferent de sfera de activitate. Conține multă informație concentrată 100% pe practică. Am exersat continuu și am reușit să învăț cum să dau un interviu scurt, concis, cu sens la televizor. În plus, pe lângă faptul că mi-am îmbunătățit dicția, am învățat și cum să pun accent pe cuvinte și cum să-mi aleg poveștile cu care să conving atunci când vorbesc despre afacerea mea. Acum am un stoc de povești pe care le folosesc și în conținutul video din social media, iar clienții reacționează extraordinar la acest tip de mesaj.”

Florentina Ionescu
Antreprenor

Trainer Curs Public Speaking SHIFT

Sunt Valentina Pufulescu, trainerul tău în arta vorbitului cu impact în fața oricărui public. Lucrez cu CEOs, antreprenori, team leaderi, traineri din corporații, ONG-uri, politicieni, șefi de instituții-cheie în stat, care au o viziune și vor să-și transmită mesajul în cel mai bun mod posibil. Sunt antrenor de dicție pentru reporterii Știrilor PRO TV și cei ai emisiunii „La Măruță”, trainer Media, de Comunicare și Jurnalism, consultant Media, fost Editor Coordonator Euronews România.

După 21 de ani de lucru neîntrerupt în televiziunea de știri am decis să dau mai departe cunoștințele pe care le-am acumulat prin muncă, studiu și experiențe personale.

Poți beneficia și tu de expertiza mea în cadrul cursului de Public Speaking SHIFT. Te învăț în 9 ore de training practic reguli și tehnici concrete testate, aplicate, deprinse, descoperite de mine în cele peste două decenii de jurnalism de televiziune. Am informații și exerciții pe care nu le găsești pe internet sau în manuale.

Abia aștept să te cunosc!

De ce să te înscrii la cursul  de Public Speaking?

Cursul SHIFT de Comunicare nu este doar despre cum să vorbești în public, ci și despre cum să te prezinți în fața audienței tale, cum să relaționezi și cum să atingi coarda sensibilă a ascultătorilor ca să-i convingi să facă ce îți propui.

Iată câteva dintre cele mai apreciate exerciții practice ale cursului:

 • Antrenamentul de vorbire spontană, expresivă, credibilă;
 • Jocurile anti-stres, studiate de neurologi, psihologi și sociologi pentru rezultate eficiente în comunicarea publică;
 • Tehnici le de predare informală (utile, în special, cadrelor didactice, trainerilor, etc);
 • Exercițiile de fitness (nivel ușor) pentru controlul emoțiilor, dicție, postură, antrenarea vocii, tonalitate;
 • Tehnicile de respirație pentru vorbirea clară, corectă, coerentă, concisă și convingătoare.

Cursul este îmbogățit cu informații studiate și inspirate din Media Training, Jurnalism, neuroștiință, socio-psihologie, sport, nutriție.

Valentina Pufulescu

Curs de public speaking aplicat – Key points

Timp

9 ore, împărțite în 6 ședințe, a câte 1,5 ore fiecare. Sau stabilim împreună programul, în funcție de timpul tău.

Locație

STUDIO TV, dotat cu aparatura profesională de televiziune (microfon, cameră de filmat, lumini, cromă), sau online, pe Zoom.

Format

 Online sau în persoană, individual. Susțin și training de grup la Atelierele Ilbah. Cursurile sunt disponibile în sală, cu prezență fizică sau online, pe Zoom. Dă-mi mesaj pentru informații legate de disponibilitate, preț, etc.

Ce primești

Bibliografie specializată, suport curs, model plan de învățare, E-Book Public Speaking Expert Top 21 Tips and Tricks, E-Book exerciții de dicție, voce, respirație, anti-emoții.

Bonus

Consiliere pe Whatsapp timp de o lună după finalizarea training-ului.

Preț

2700 lei curs individual online sau în studio.

Pentru cursurile de grup de la Atelierele Ilbah, dă-mi mesaj.

Dacă dorești curs de grup pentru o companie, cere ofertă.

shift by valentina fufulescu

Cui se adresează cursul SHIFT de Public Speaking ?

Cursul de Comunicare SHIFT se adresează tuturor celor care doresc să vorbească cu atitudine, sens și impact în fața oricărui public. Este util și pentru cei care vor să-și perfecționeze arta comunicării în echipă, să susțină traininguri pentru angajați sau să prezinte proiecte noi potențialilor clienți.

Cursul de Public Speaking este pentru tine dacă ești:

 • CEO, team leader, antreprenor și dorești să vorbești eficient despre ideile, afacerea, serviciile, produsele tale la televizor, în presa online, social media sau pe diverse scene. Cursul este eficient și pentru cei care vor să învețe să pregătească și să livreze o prezentare, să vorbească convingător și să negocieze eficient cu clienții, angajații, șefii, partenerii de afaceri, etc;
 • Angajaț corporate, profesor, medic, arhitect, preot, psiholog, politician, trainer din orice domeniu, etc, și îți dorești să înveți cum să susții un curs (prin apel și la tehnicile de predare informală), o prezentare profesională, un discurs sau să-ți îmbunătățești modul de livrare a informațiilor;
 • Expert în orice domeniu și ești invitat susții discursuri, precum TED’s Talk, sau prezentări în fața unui public generos;
 • Persoană timidă sau emotivă care întâmpină dificultăți în a vorbi în public;
 • Persoană cu probleme de dicție/voce/postură/respirație;
 • Persoană care dorește să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare cu publicul – prin cuvinte, imagini, limbajul corpului, empatie, emoții, etc.;
 • Blogger, vlogger, trainer care dorește să învețe să vorbească în fața camerei de filmat și să-și dezvolte skillurile de relaționare cu publicul și creștere a comunității targetate;
 • Proaspăt mămică și urmează să ieși din maternal, dar vrei un upgrade personal și profesional, să înveți skill-uri noi, înainte să te întorci la birou sau să-ți dezvolți propria afacere.

Dacă nu ești sigur că acest curs este pentru tine, contactează-mă pentru mai multe detalii.

Ce vei primi la finalul Cursului Media?

 • bibliografie specializată;
 • suport curs;
 • model plan de învățare;
 • consiliere personalizată pe Whatsapp timp de o lună după finalizarea trainingului
 • pentru situațiile de comunicare în public cu care te vei confrunta;
 • E-Book Public Speaking Expert Top 21 Tips and Tricks;
 • E-Book exerciții de dicție, voce, respirație, anti-emoții.
Valentina Pufulescu

Public Speaking SHIFT pentru antrenarea abilităților de vorbire eficientă în orice situație este mai mult decât un curs. Este o experiență valoroasă, de care te vei bucura pentru tot restul vieții. Reflexele bune, deprinse în timpul Cursului de Comunicare, te vor urma pas cu pas, atât în carieră, cât și acasă. Este o investiție minimă în tine, cu rezultate pe viață.

Curs Public Speaking grup
Scrie-mi pentru detalii
 • ✔️9 ore în studio sau online;
 • ✔️Susțin cursul de grup la Atelierele Ilbah;
 • ✔️Exerciții aplicate de dicție, frazare, ton, ținută, prezență scenică, limbaj mimico-gestual, controlare a tracului;
 • ✔️BONUS: consiliere individuală timp de încă lună, pe whatsapp, după finalizarea cursului ca să te ajut cu problemele, provocările punctuale pe care le ai.
Curs de Comunicare și Consultanță Media pentru companii
 • ✔️ Pregătire specializată pentru manageri/șefi de departamente/angajați;
 • ✔️ Simulări de discursuri, prezentări, interviuri, evenimente, conferințe de presă, întrebări incomode, etc;
 • ✔️ Exerciții aplicate de dicție, frazare, ton, ținută, prezență scenică, limbaj mimico-gestual, controlare a tracului;
 • ✔️Consultanță avizată în gestionarea situațiilor de criză și a relației cu mass-media.